Jag, Johan och Jesper råkade synka

MMS

Jag, Johan och Jesper råkade synka klädseln idag... Rutiga klubben!


En helt vanlig dag på Högskolan i

MMS

En helt vanlig dag på Högskolan i Gävle


Flyttgubbar

Från och med idag och en månad framåt kommer jag att ha en sambo/inneboende. Johan och jag ska samsas på mina knappa 41 kvadrat till och med den första juli då han får tillgång till sin nya lägenhet. Så idag är det flyttning och packning som står på schemat. Det är rätt mycket prylar man får in på 25 kvadrat kan jag meddela...

Nu är det slingor på gång...

MMS

Nu är det slingor på gång...


Ingen kommentar

Så här känns det i mitt huvud idag.

Öl och Champions League känns farligt lockande. Man borde svinga den första kalla redan nu för att inte huvudet ska implodera.

Sömnlös

Inatt har jag inte sovit många timmar inte. Jag har legat och vridit och vänt och snurrat och donat. Svettats och frusit om vartannat. Ibland låg Johan för nära och rätt som det var så låg han för långt bort. Täcket snurrade sig och kuddarna blev knöliga. Det var för varmt när fönstret var stängt och när jag öppnade det så blåste det så mycket så att det skramlade och pep i hela lägenheten. Känner ni igen det - att allt bara är fel, fel, fel?
Nu har jag iaf ätit frulle och funderat lite över hur jag ska lägga upp mitt skrivande av examinationsuppgift 6 idag, så nu ska jag försöka sova en timme innan jag knallar till skolan.

En mindre bitter och irriterad Sanna återkommer kanske ikväll.

Dansande bebis

Idag har det blivit mycket småbloggande och jag måste få fortsätta lite till. Hittade ett klipp på en skön dansande unge på aftonbladet.se
Kolla in höftgunget!

Cravings

Är det någon vänlig själ därute som har lust att ge mig 650000 spänn, bara sådär ändå? Då kan jag köpa mig den här lägenheten och den som ger mig pengarna får vara på mina balkonger (!) närsomhelst. Lovar.

Att pierca eller att inte pierca

Förr om åren hade jag en navelpiercing. Jättefin. Blå. Men min mamma lyckades övertyga mig om att jag skulle ta ur den efter ett år eftersom jag fortfarande hade lite skkorv omkring den. Mamma, jag har fortfarande lite skorv i öronen ibland och de hålen har jag haft i 17 år. Jag har minsan ringt en piercare och frågat jag. Sådeså.
Är det inte lite roligt att jag fortfarande måste ha klartecken från min mamma innan jag piercar eller gaddar mig? Tattoon fick jag godkänt för, och min piercing. Nu vill jag ha hål i naveln igen, efter inspiration från Jessica. Vad tycker ni? Kan man ha en piercing i naveln fast man inte är fjorton och vill härma världen längre? Bra eller anus är min fråga till er. Sen att jag kommer att ge blanka tusan i vad ni tycker är ett annat kapitel.


Soluppgång och älvorna dansar på v

MMS

Soluppgång och älvorna dansar på vattnet. Makalöst fridfullt och oerhört vackert.


Barnmys

Jag har det inte dåligt just nu. Ikväll upplever jag en barnklassiker och det är underbart mysigt. Jag har krupit upp i soffan med mamma, pappa och lillebror. Vi tittar på barnfilmen Desperaux och äter chokladpuddig och myser i all trevlighet. Kuddar och filtar och saft. Inte alls fel.
Sen att jag ska sätta mig i en taxi klockan tio för att jobba till sex imorgon bitti, som vilken duktigare vuxen som helst skiter vi i just nu.
Fina lilla krumelur, jag vill aldrig bliva stur...


Chokladpudding, vaniljcreme, chokl

MMS

Chokladpudding, vaniljcreme, chokladpudding, grädde, chokladpudding, vaniljcreme, grädde och riven 70% choklad. Mums!


Sömn

Idag blir det tidig sänggång. Jag känner mig slut som artist, helt utpumpad. Skallebang och kallsvettningar, det är nog en släng av grisesnuvan tror jag...
Nya tag imorgon.


Snart sommarlov

Sommarlov, det var inte igår man hade det inte men nu är det snart dags. Idag hade jag nämligen min sista dag i skolan, två seminarier varav det sista bestod av en lättare form av afrikansk dans, rollspel och dubbelvikande skratt. Fredag eftermiddag deluxe på ett vis. Millan sa en bra grej - idag är det terminens fredag.
Nu har jag en rapport på max 4 sidor att lämna in senast den 5/6, sen är den här terminen ur världen. Frågan är bara vad sjutton jag ska göra med dagarna till jag börjar jobba efter midsommar... Träna? Det kan man ju göra en timme om dagen. Sen då? Rusta sommarstugan ska jag göra, men det är ju tråkigt att vara där ensam och när det regnar.
Jag tar tacksamt emot donationer så att jag kan hitta på något roligt. Tack på förhand.

Kära, underbara, bittra Angelica

"Ett jävla grannlandsknullande, det är vad det är!!"
"Två jävla poäng när vi sjunger på deras språk, hur fan ska man göra för att få poäng av Frankrike egentligen?"
"Ni har väl fan inte TV i Israel?!"
"Dom har inga BHar i Ryssland heller, höger slapptutte gör ett statement!"
" Titta, det är Bobby, det är Bobby, kändisfrisören. Äntligen har han flytt landet!!" (Eriksson om Lettlands poänggivare.)
"Jag skulle aldrig åka till Andorra och skönhetsoperera mig i alla fall!"
"Finska skönheten, Koskenkorva och bastubad, då blir man sådär... 'Titta, jag drog över en soffa'" (Eriksson om finlands poänggivare.
"Chippendales gone bad" (Om greklands bidrag)
"Hon er ut som en Hönökaka i håret"

Angelica svär som en borstbindare över att Cypern alltid ger Grekland 12 poäng, men hon blir sur som tusan om Sverige inte får 12 poäng av Norge. Det är tur att hon vet att hon har en överjävlig dubbelmoral.


Ledig helg...

... och jag är inte ute.  Visst, jag har druckit ett par glas vin, käkat grillat och diskuterat analsexets risker och konsekvenser med min familj och deras vänner. En ovanlig ledig lördag gällande bristen på heels, men en alldeles vanlig lördag med tanke på det sexuella i samtalsämnena. Det är Angelicas fel att vi inte är ute och slarvar. Hon och hennes jävla polisfystester. Tur att vi ska ta igen det hela när hon fixat fysen!

Ha det så trevligt i dimman mina vänner, jag ska promenera omkring på stan och skratta åt er.

Ego-high five!

Hej

Jag har nu läst din uppgift. Det är nog som du beskriver, att
undersköterskorna var nog vana vid situationer som denna och kanske inte
funderade så mycket över situationen. Information + smärtstillande medicin
en stund innan duschen kanske hade varit bra?

Du får VG enligt följande kriterier:

Väl godkänd
Den vårdetiska problemsituationen och alternativa åtgärder att hantera
situationen är väl beskrivna. Båda med övertygande stöd av litteraturens
etiska begrepp och principer. Hantering av språk och formalia: mycket bra.

Trevlig sommar!

BOOYA!

Sömnbrist

I onsdags var det Melody Club på Kåren. Jag var verkligen taggad till tänderna hela dagen, men när det kom till förfest så var det lite sämre. Lite trassligt till och med. Men gulliga Pelle och Emil hörde båda av sig till slut, så jag fick någon att hänga med. Det blev till att ockupera utemöblerna vid Midgård, trevlig tillställning faktiskt. Tack killar!

Melody Club var grymt bra, jag och Emil konstaterade att sångaren skulle få ligga precis så mycket han ville. Karisma till tusen!

Sen blev det "efterfest" hos Mattis. Jag, Johan, Elena, Darya, Soledad och Mattis käkade fiskpinnar och potatismos - precis sån mat man vill ha när man kommer hem från en utekväll (?). Diskade undan Mattis diskberg gjorde jag också.*
Halv fem intog jag och Johan Mattis oerhört trånga soffa för någon timmes sömn. Jag skulle minsann till skolan klockan åtta jag. Ha! Tur att jag drack sista ölen vid elva, annars hade jag inte kommit upp när klockan ringde kvart över sju.
Jepp, jag sov på en trång soffa i två timmar och 45 minuter innan jag åkte till skolan och levererade en redovisning på ämnnet Vårdutveckling.
Fråga mig inte hur det gick, det har jag inget minne av. Dimman var värre på förmiddagen än den varit kvällen innan.

Likförbaskat åkte jag inte hem och sov efter seminariet, nejdå. Jag åkte till Max och köpte käk som jag åkte hem till bakisgrabbarna hos Mattis med.*
Efter maten så skjutsade jag killarna till skolan innan jag åkte hem och dog.*

*Jag är tamejfan den bästa flickvännen jag känner!

La voix

Vad fan är det för härke vi skickat till Eurovision? Marena Ernman.
Hon är inte snygg, hon kan inte sjunga för fem öre ,musiken är slätstruken, arrangemanget på låten suger. Visst hon kan skrika jättehögt och göra det med rätt ton i rätt tid, men kom igen. Skicka någon med lite kvalité Tomas Andersson Wij till exempel. Eller Winnerbäck. Skicka Lundell vettja, låter lite som Springsteen och Bossen är väl internationellt erkänd så det förslår.
Iofs så skulle väl ingen artist med självrespekt sänka sig till schlagernivå...


Nu börjar det verkligen kännas att

MMS

Nu börjar det verkligen kännas att sommaren är på väg. Plommon(äppel? körsbärs?)trädet hemma i Bomhus står i full blom.


Lortig bil

Jag fick låna bilen ganska så permanent av mamma för kanske en månad sen. Underbart skönt, men det är lätt att bli slapp och använda den som sopkorg. Nåväl, inatt hade vi fått fågelbajsattack och bilen såg ut som en bättre vattenkoppssjuk femåring. Ut till Bomhus för tvätt bil (och kläder men de hade inte fått fågeldefekation på sig).

Hittade lite spännande saker...
* Tre par strumpor, två par Johans, ett par mina
* En skvätt rödvin
* En tom Gösserflaska
* En halv burk utspilld cola över passagerardörren
* Johans träningsdojor
* Gula fjädrar
* Ett halvt ton smågrus

Ett stort tack till pappa som har en högtryckstvättmaskinsgrunka.

Mr James Lipton



Alla som kan något vet att Mr Lipton är en legend. Han är ett geni. Han är med i Söndagsparty på femman och Michael Persbrandt fick träffa honom.
Jag har gåshud på precis hela kroppen. Herre. Gud.


Nä, nu slutar vi att deppa och så

MMS

Nä, nu slutar vi att deppa och så tar vi ett glas vin och inser att livet ändå är ganska så bra. Det är inte alla som har världens bästa pojkvän, jordens finaste familj och hälsan i behåll...


Raggers och onyttigt tänk

Jepp, jag gjorde ett tappert försök att köra taxi mitt i cruisingen igår. Det var som att köra in i en vägg när man närmade sig stan, så jag höll mig på "rätt" sida järnvägen och fick köra en massa i Bomhus och Brynäs. Det gick ändå rätt bra igår, körde in en del och fick över 300 spänn i dricks. Det sitter inte fel när man lämnat över sin ekonomi till mamma...

Hon får agera socialtjänstpengatant framöver. Jag är så fantastiskt dålig på att hushålla med de stackars småpengar jag får in, så nu har mamma tagit över kontokortet och hon gör veckobudget åt mig. Finemang!

Det går rätt bra med att vara mindre onyttig iaf. Jag har lyckats hålla mig borta från godsaker, nästan helt. Men jag börjar fundera om det kanske inte är så bra för mig att vara så strikt med tanke på min trassliga historia med ätstörningar och skit. Idag tog jag fyra-fem dillchips av Johan. Fem ynka små chips är inget att bråka om, det vet jag ju, men likförbannat så mår jag dåligt över en sån skitsak. Jag fick så dåligt samvete och känner mig så äcklig så att jag har varit på väg att börja gråta flera gånger. Det är tur att jag tycker att det är så fasansfullt vidrigt att kräkas, annars hade det nog inte varit helt främmande.
Tror att jag borde ta det lite lugnare med det här. Kanske borde "tänka lite mer på vad jag äter" istället för att "bestämma sig att sluta".
Mina tankar kring mat är nog onyttigare än mitt intag av detsamma.


Det fortsätter också bra... Efter

MMS

Det fortsätter också bra... Efter middag med kärleken och hans föräldrar fortsätter vi till O'Learys för att titta på matchen. Ingen hockey utan öl, så det är bara att ta skeden i vacker mun. Bra.


Första nyttiga lunchen

Det blev en taco-foccacia med mamma på Java. Mitt första snedsteg och dygnet har bara varat i 15 timmar och 20 minuter. Bra.
Inatt åkte jag på UVI igen, som en blixt från klar himmel. Vanligtvis så är det en viss aktivitet som startar en urinvägsinfektion, men det är inte fallet den här gången och jag kan inte förstå varför jag var tvungen att sitta och klämma bloddroppar halva natten.

Lyckades byta bort mitt taxipass ikväll i alla fall, känns skönt att slippa sitta fast i en taxi i 11 timmar när man borde ha en toalett i närheten var 10e minut.

Det börjar ju bra. Jag fick nyss e

MMS

Det börjar ju bra. Jag fick nyss en liten present av pappa, vilken tur att jag inte ska vara nyttig förrän imorgon.


Nu blir det ordning på torpet

Nu får det vara nog! Jag har blivit trött, seg, osmidig och fläbbig. Jag har ont i ryggen, trånga kläder, trötta muskler och muffintop. Förr kunde jag ha linnen, sitta på huk utan att kroppen knakade när jag reste mig och jag kunde gå ner i spagat.
Nu får det tamejfan vara nog...
Från och med imorgon kommer jag att skärpa mig och ni måste hjälpa till att peppa mig. Jag ska börja röra på mig och äta bättre. Johan - du får hålla lite ordning på mig, är det ok?

Jag ska inte stå i vassen i sommar...
Jag. Ska. Inte.
Bra så.


RSS 2.0