Vin, Queen och Suspicious Minds.

Jahapp, då var det dags igen. Sanna och Angelique på G, en torsdag, hör och häpna. Jobbar ju natt hela helgen, så det gäller att passa på. :) Det var faktiskt en lyckad kväll.
Christian, Angelicas kompis, kom hit och "partajjade" med oss. Jättekul att få in lite manligt blod i de annars så tighta tjejkvällarna.
Sen bar det av, på vingliga ben, till det lilla stället vid ån, i folkmun kallat "Slicken".
Vin och Queen avklarat redan på hemmaplan.
Suspicious minds kom lite senare efter att min kära väninna Angelica, "Stängda musslan", Ericsson, visat framfötterna...

Nu är det drömmarna värld som väntar.
Adjö... ♥

Fina gardiner.

image6


Grönt är skönt.

Förresten!

Bortse från tidigare inlägg.

Nu har jag nämligen bestämt mig. På riktigt, den här gången. Jag har redan skickat in ansökan... Gissa till vad! :D

Mors!

Another day at Eniro.

Då var man här igen då. Började klockan 6. Hurra. Det är ju tamejsjutton okristligt tidigt det, huja. Jobbar bara till 12.45 idag, och det kan man ju stå ut med, eller vad säger du Karin? ;) Men vi är ju mentorer idag, skönt det.
Sen står det tedrickande med Mia på schemat och träning efter att Karin behagat sluta. Det är otroligt vad fort man blir en soffpotatis när man inte rört på baconet på ett tag. Men nu blir det ändring, jävlar i min lilla låda vad det ska tränas framöver.

Får nog besök av en gammal kompis ikväll, Robban. Trevligt...

Ajöken, nu ska jag dricka varm choklad.

Tadaa!

Nu jäklar har vi donat mamma och jag. Gosh.. Här är resultatet:


image3Före.




image4Efter...

image5Och efter...


I like it!


På Brynäsfronten, intet nytt.

Inte mycket som händer här inte. Jobbar på och sliter som vanligt. Påsk har det ju varit också, med allt som hör till. Påskmat och godis, inte så mycket av det senare ändå faktiskt. Skönt det, man slipper ju rulla då iaf.

Jag har partajjat rätt rejält sen sist. Inte rent alkoholmässigt, på den fronten har det varit ganska lugnt. Någon pava vin har det väl runnit ner iofs :) Eller hur Angelique? Men det har varit ovanligt roligt de senaste gångerna jag varit ut. jag har funderat lite vad det kan bero på. Kanske för att jag nu för tiden fullständigt skiter i alla andra, och bara går ut för att jag ska ha roligt. Jag planterar ett stort jäkla leende mitt i ansiktet bara, sen får det gå som det går.

Tack alla som varit värdinnor på de senaste festerna. Och tack till alla härliga partypolare!

Jobbar delat pass på jobbet idag. 7.15-10.45 och 18-20.45. Roligt. Inte.
Men då hinner ju jag och mamma shoppa lite. Det vankas nya gardiner och ny matta, jojomensan. Ska försöka få till det lite mysigt hemma. Ommöblering kommer att ske.
Jag får väl baka något och bjuda på fika när det är klart så ska ni nog få se...
Kaffedags!

Tjingeling ♥

Fortfarande noll koll.

Hej svejs!!

Nu är jag här igen.. Fan att jag är så kass på att skriva. Men efter påtryckningar från min kära väninna Johanna så måste jag väl då. ;)
Mitt senaste inlägg var kanske lite.. Eh, desperat. Men det är ju så jag känner.
Är dock inte nere i samma sväcka längre, har nog insett att det inte är något att stressa över. Varför lever jag inte efter devisen; "Ta det lugnt, det löser sig!" längre? Det gjorde jag ju alltid förr.

Som vanligt, mycket har hänt sen sist. Men inte så mycket mer än det vanliga. Utgång och jobb... Lite kramar också faktiskt, det behöver man ibland.

Sitter just nu på jobbet men jag slutar kl 22, så det är ingen fara. Ska nog köpa mig något gott på vägen hem tror jag.
Imorgon ska jag till käftis, gaaapa stort. Håll tumamrna att jag varit duktig med tandtråden ;)

RSS 2.0