Love me, love my dog.

Jahaja, en dagen efter till. Igår var det en lite större skara sköna människor och festade här hos lilla mig. Jag, Angelica, David, Nicklas och, hör och häpna, mamma och pappa! Supertrevligt var det. Jag och papsen drack drinkar. Explorer Jordgubb och Lime, Apelsin/Ananasjuice, Sprite och en limeskiva. Mycket smarrigt... Sen blev det Goyas dansgolv, som vanligt. Geez, vad med folk det var där då. Hujja.

Hur ser dagen idag ut då? Jaa, jag vaknade prick 12.00, har käkat lite nu, ligger i soffan och dreglar över Brolle i Körslaget, försöker ignorera allt jag måste städa här. Som vilken söndag som helst med andra ord. Ska väl försöka få tummen ur och städa upp skiten här, det ser ju ut som Beirut för sjutton gubbar! Sen ska vi förhoppningsvis till farmor och farfar i eftermiddag, mysigt.


Eftersnack.

Ännu en utekväll avklarad. Det var modevisning på Goya idag, typiskt...  Men det blev en lyckad kväll ändå. Vi började kvällen hos Angelicas kompis Susanna. Jättetrevlig tjej och en kanonkväll, typisk början-på-sommaren-tjejkväll-på-balkongen-med-drinkar kväll. Sen gick vi vidare till Goya som sagt. Rätt mycket folk, men fel folk tyvärr. V var inte där, han var tydligen på Blue Moon Bar. Känns ju sådär måste jag säga.. Men det finns, tack och lov, annat att vila ögonen på. Konstigt vad vissa prioriterar bara... Obra grabben, OBRA. Har man flickvän så ska man inte flirta med andra kan jag tycka. Inte såå ingående i alla fall.
Sen har vi ju "Belushi", men det är en annan historia. :)
Nu ligger jag här i soffan och käkar ostisar och ska försöka ta kraft att komma upp och tvätta av mig spacklet så att man inte gnussar av sig ögonfransarna inatt.

Over and out my dear friends ♥

Länk, någon?

Angående tidigare inlägg... Ni är dåliga på att klicka på länkar hörrni.

Det är INGEN sexleksak jag skriver om

Puss och gonatt

En underbar romans.

Snart får jag gå hem och kramas lite med min nya kärlek. Han är hård på ytan, men har en ljuvlig ton, om man lyckas få honom i rätt stämmning det vill säga. Han har hittills gett mig många sköna stunder, och jag hoppas och tror att vårt förhållande bara kommer att bli bättre och bättre ju mer vi får lära känna varandra, eller snarare ju mer jag får lära känna honom. Han är svart, och från Kina. Jag älskar hur han blänker i solen och hur han får mig att rysa när jag smeker honom på rätt sätt...

En riktig karl ♥

Unchain my heart.

Unchain my heart baby let me be
Cause you don't care please set me free

Unchain my heart
Baby let me go
Unchain my heart
Cause you don't love me no more
Every time I call you on the phone
Some fella tells me your not at home
Unchain my heart set me free

Unchain my heart
Baby let me be
Unchain my heart
Cause you don't care about me
You got me sewed up like a pillow case
But you let my love go to waist
Unchain my heart set me free

I'm under your spell
Like a man in a trance
You know darn well that I don't stand a chance
Unchain my heart let me go my way
Unchain my heart you worry me night and day
I live a life of misery
And you don't care a bag of beans for me
Unchain my heart set me free


I'm under your spell
Like a man in a trance
You know darn well that I don't stand a chance
Unchain my heart let me go my way
Unchain my heart you worry me night and day
I live a life of misery
And you don't care a bag of beans for me
Unchain my heart set me free



                                                                                                                                                                                                     ♥

Nedläggning. På mer än ett sätt.

Igår ringde de från jobbet och sa att det var ett infomöte idag på morgonen. Ok, tänkte jag... Blir en tidigare morgon, men men. Tänkte väl att det lär lite konstigt, men tänkte väl egentligen inte så mycket mer på det förän Emma och Karin hörde av sig och sa att de också skulle på möte. Jag sa direkt att jag trodde att de skulle lägga ner hela Gävlekontoret. Men jag tror inte att det riktigt fick fäste. Vi fick se idag helt enkelt. När vi så kom till konferenssalen så visade det sig att högsta hönset också var där. Hade jag rätt? Jajjemensan... "Idag har jag inga roliga besked till Er. På grund av nedskärningar kommer vi att stänga ner hela er enhet." Jahapp, godmorgon liksom. Folk grät och jag var väl egentligen inte så förvånad.
Jag vet inte varför jag tyckte att det var så jobbigt egentligen, jag får ju jobba hela mitt vikariat ut och sen tänkte jag ändå börja plugga. Det känns ändå tungt, jag hade ju tänkt vara kvar på Eniro som s.k. noll-timmis, alltså att jag kan ta timmar när jag behöver. Det är nästan ett måste att ha ett extrajobb när jag pluggar. 7500 kr/månad klarar jag inte min ekonomi på. Det är jättesvårt redan som det är.
Nu måste jag leta nytt jobb. Det är jag ändå i full fart med att göra, ni som läser bloggen vet ju att jag inte riktigt trivs så mycket som man borde. Men det är ändå en trygghet att veta att man har ett jobb. Som läget ligger nu så kan jag stanna kvar på Eniro, gå upp på 100% och jobba t.o.m. sista juli, och gå hela augusti ledigt, MED lön. Det skulle verkligen vara jätteskönt... Men. Frågan är hur lätt det blir att hitta ett extrajobb till studierna med så kort varsel. Jag måste nog hitta något annat som jag kan börja på redan i sommar för att vara säker på att jag får timmar i höst.
Jag har faktiskt något på lut, men jag vill veta lite mer innan jag berättar för någon. Vi får se hur det blir.

Hela dagen har på något vis färgats av morgonen. Har varit på dåligt humör hela dagen och en massa småskit bubblar upp till ytan. Fan, det har ju precis börjat lugna ner sig lite. Det finns ett ordspråk som är väldigt aktuellt för mig just nu.

"Det var droppen som fick bägaren att rinna över"
Det är som att bägaren för mig har varit full ett tag. Men inte överfull, utan ända upp till kanten. Sen kommer det en lite droppe som spräcker ytspänningen och får det hela att brista. Sen när överskottet runnit ut och ytspänningen stabiliserat sig igen - PANG - en till förbannad liten jävla droppe.

Men nu till något mycket roligare... Snart dyker det nog upp en liten sötnos :D Jag är verkligen superglad för er skull och jag hoppas att det går bra för er nu. Ta hand om er, jag tänker på er - allihopa!

Nu ska jag spela lite gitarr och faktiskt ta ett glas rödvin. Skulle behöva lite sällskap ikväll, jag håller tummarna...


Nattjobbande gitarrägare.

I fredags, efter en mycket god middag hos mamma och pappa, satt jag i deras soffa. Lagon trött och slö. Mobilen piper till och jag får en direkt order. Jag SKA ut. Så är det bara. Stressar hem för att joxa lite. Sen kommer Robban och en kompis till honom. Nu jäklar ska det shakeas ass :) Goya väntar. Det blev en jättetrevlig kväll. tack grabbar :D

Lördagen var lugnare. Följde med mamsen och papsen på stan först, sen åkte vi till farmor och farfar och fikade. Precis lika trevligt som vanligt :D Sen följde en natts jobb. 22:30-06:15. Jätteroligt.

Söndagen blev en kanondag!!
Vaknade tjugo i två av av att lilla mor ringde, -Nu vill vi ha kaffe, pappa och jag kommer om 10 minuter.
Ja, gomorron då. Jag ramlar ur sängen och lyckas sätta på kaffe, till slut. När de kommer så får jag en kartong av pappa, -Här!!
-Eh, tack... Sen går det upp ett ljus för mig. 'Är det en gitarr?'
Jajjemensan, mina underbara föräldrar har varit och köpt en gitarr till mig. Bara så där ändå.
♥ Underbara människor ♥

Vi plinkar lite och dricker kaffe. Sen åker jag ut till Hamrångefjärden och hälsar på Johanna. Gosh, vad hon är gravid!! Det är helt sjukt egentligen att det ligger en liten bebis i hennes mage. Och snart... snart snart snart kommer det en liten sötnos. De kommer att få en grymt söt bebis de där två, det är jag övertygad om.
Sen bjöd mamma och pappa på mat, igen.
Efter det så kom Angelicue hem till mig, vi tittade på Kustbevakarna och snackade en massa skit. Men gissa om vi blev besvikna när inte Snygg-Nisse var med. Alls. Stackars oss...
Fick iaf träffa J, och det är ju alltid trevligt :)

Nu jobbar jag sista halvtimmen, sen ska jag bjuda Linda på fika. Alldeles för längesen vi sågs nu.

Ciao ♥

Filmtips.

Jag har inte en aning om hur många det är som läser min blogg, men jag gissar på en 4-5 stycken. Aaaanyways, ni som läser det här skulle väl kunna hjälpa mig lite bara?

Vilken är den absolut bästa film du någonsin sett?

Jag kommer nog borra ner mig i soffan så mycket som möjligt framöver och skulle då gärna vilja ha några bra filmtips.


Jobbhelg.

Har jobbat natt i helgen 22-06 fredag, lördag och söndag. Lagom kul... Det var tydligt att det var löningshelg, geez, att folk har råd att ringa och sladdra för 12,50 i minuten övergår mitt förstånd.

Måndagen och tisdagen var jag jätteledig! Oerhört skönt. Gick på KiBox med Karin igår. Jag har träningsvärk så att jag mår illa. Helt galet...

Har även fått reda ut lite lösa trådar, det känns verkligen jätteskönt. Här har man gått och trott en massa saker och sen visar det sig att det inte alls var som jag hade trott. Man kanske inte borde ta en massa saker förgivet bara för att det ligger nära till hands... Jag hoppas att situationen kanske bli klarare ändå framöver. En dag i taget. Det brukar bli bäst då...

Nu ska jag jobba sista timmen, sen ska jag hem och pyssla om Platon och Sokrates. Stackars firrar.. Det kan inte vara lätt att veta var man ska simma i det där läbbiga vattnet. Huvva...
Ni ska få se, jag lägger in en före- och efterbild så ska ni få se och tycka synd om dem lite.
Eller, jag vet ju någon som tycker att de gott kan simma i simma i sin egen avföring, eller hur J? :P

Morsning!

Update
Gammalt fiskvatten luktar bajs. Urk.

RSS 2.0