Champions League.

Ja hörrni, hör och häpna, jag sitter och tittar på Champions League en tisdagkväll. Fast det är Den engelske patienten på TV4film. Uj uj uj, men det funkar med fotboll också eftersom jag har bra sällskap. Det hade tamejfan till och med funkat med TVshop tror jag... Jag har godis och pyjamasbrallor, anatomiboken ska nog få göra mig sällskap en liten stund också tror jag. All and all - en mysig kväll i soffhörnet. Igen.



Vi har föreläsning om nervsystemet

MMS

Vi har föreläsning om nervsystemet. Tack och lov för choklad!


Vi hittade ett par poliser på cykl

MMS

Vi hittade ett par poliser på cyklar. Pacific Blue någon? Hade ni en bra kväll konstaplarna?


Oj fy fan...

MMS

Oj fy fan...


Den obligatoriska hissbilden. Beau

MMS

Den obligatoriska hissbilden. Beautiful, ey?


Uj uj uj 2.0



Jag är full. Igen.

Heels.



Det här är min Angelica. Angelique. The Party Animal. Hon är en underbar brutta som är jävligt speciell - på ett bra sätt!
Hon är den största skofetischist som finns. Höga klackar och snygga pjux är hennes melodi. Ett par skor åkte hon till Spanien för att köpa. När de inte fanns i Barcelona åkte hon till Paris. Där kan vi snacka om att vara insyltad i dojor. (Ok, hon var på en tågluff och råkade springa på skorna, men det låter roligare om det hade varit för heelsen hon åkte.)



Det här är Angelicas tatuering. (En av dem...) Behöver jag utvecka vidare att den här tjejen är begeistrad i skor? Jag har en känsla av att detta inte är hennes sista tatt heller. Kanske inte en pjuck till men fler tatts kommer hon att ha innan hon kastar in handduken.



Dessa puddingar kommer att pryda hennes fossingar ikväll. Hur sexiga är inte de här, hörrni grabbar?
Vin inmundigas och schyssta dosor kommer att klampas omkring i.

Sa jag att hon är singel? Kom igen - en av världens bästa och snyggaste pumor och hon är tillgänglig. Det är bara att försöka ragga killar, jag önskar er lycka till för jag kommer att stå som jury, det är inte vilken karlslok som helst som kan sätta klorna i henne inte.

Nu jäklar ska det spelas spel.

MMS

Nu jäklar ska det spelas spel.


Nu är det dags igen.



Håll i er. Nu är det vi två som ska göra stan osäker.

Uj uj uj.

Jahaja, jag ser att tummen inte enbart sysslar med saker som onödiga sms när Sanna är full. Sms-tummen har tydligen blitt en blogg-tumme också. Haha! Iofs inte ett dumt inlägg igår, men ändock ett spontaninlägg utan nöjesvärde.

Hur har ni det med sms-tummar och blogg-tummar när ni är fulla? Har ni vaknat dagen efter med en gnangande känsla att något är fel? Väldigt fel... En impuls säger åt dig att kolla igenom de skickade smsen från kvällen innan. Med fasa öppnar du mappen och ser NAMNET. Damn. Fan. Fuck. H-E-L-V-E-T-E! Innan du får kraft nog att öppna smset så måste du ta en stark kopp kaffe och stålsätta dig.
Känner ni igen det?

Berusad.

Jag är full. Sitter på en apsnygg killes golv och passar på att blogga när han är på dass. Vi har spelat dart - jag fick stryk. Nu ska vi kramas. Natti.


Här är det också vackert.

MMS

Här är det också vackert.


Spontanutflykt till Laxön. Makalös

MMS

Spontanutflykt till Laxön. Makalöst vackert här, jag njuter.


I think I'm on a roll here.

MMS

I think I'm on a roll here.


Härdsmälta.

Krisen är ett faktum, nu bryter jag ihop.

Kris.

Jag genomgår just nu en liten personlig kris. Jag sitter och sliter med ett arbete som ska vara inlämnat imorgon senast klockan tretton nollnoll. Ett arbete på högst 4 sidor (och det vet vi ju alla att det betyder 3 och 3/4 sida) och jag har hittills fått ihop...... tadaaa. EN. En förbannad liten jävla pissida utan referenser. Det här kommer att gå åt helvete, jag vill ju inte ens bli syrra ju! Här sitter jag och gnisslar tänder över något som jag inte ens vill kämpa för. Men vet ni vad? Jag kommer att göra klart den här skiten och jag kommer att göra ett sjujävla bra jobb.
Nu ska jag ta en kopp kaffe, gråta en timme och sen ska jag ta nya tag.

Fuck.

Jag är och handlar... Hur tråkigt

MMS

Jag är och handlar... Hur tråkigt är inte det egentligen?


Kladdis, chirre, glass med strösse

MMS

Kladdis, chirre, glass med strössel och rödvin. Inte alls helt fel en vanlig onsdagsnatt.


Onsdag... Lördag... Sak samma.

MMS

Onsdag... Lördag... Sak samma.


Ubuntu - african philosophy.

"But remember, what hurts you could one day come around and hurt me. What benefits me, if I'm not to selfish about it, could make a crucial difference in your life. Knowing yocould bring a world of meaning and interest in mine."

-Sonal Pranse

Tänkvärda ord.
Sov gott mina vänner.

Jag och Rutan käkar glass och koll

MMS

Jag och Rutan käkar glass och kollar på film, myspys.


Vin och magont.

Jag har ont i magen och har en bra film jag ska se. Visst får man dricka ett glas rödvin fast det bara är tisdag?

Provocerande.



Den här mannen kan provocera som ingen annan. Synd att alla inte förstår ironin i hans komik.
Kolla Magnus Betnérs sida på YT.

Bakning - jomantackar.



Detta är vad som fick stå på schemat idag. Har redan varit i skolan och pluggat lite, nu ska jag ta med mig datorn ut i köket, titta på Family Guy och baka cupcakes. Stora muffins med frosting och strössel på G.
Ibland känner jag mig lite som Leila Lindholm, synd bara att man inte är lika sockersöt som hon är. Men med allt socker jag drar i mig om dagarna lär det inte stå på...

Leila Lindholm

"Like warm apple pie..."

MMS

"Like warm apple pie..."


Snusk.



Fred Åkerström - Glimmande Nymf (Bellman, Fredmans Epistel No 72)

Det här är snusk på riktigt det!!

Gameplan?

Igår läste jag något som jag är lite osäker på hur jag som tjej ska ställa mig till. Jag som person är en annan sak, jag tyckte att det var förbannat roligt och det skulle förmodligen fungera på mig då jag lätt faller för charm och om jag får garva lite åt vederbörande. Men jag som kvinna då? Jag antar att det är min förbannade plikt och skyldighet att tycka något negativt om detta (om det nu ver menat på fullaste allvar förstås), men jag tror att jag skiter i det. Jag är bara jag och ingen torr jävla tråkkärring. Läs inläggetSverkas blogg. Ni borde förresten läsa denne mans blogg frekvent, ett par portioner om dagen ger rätt träning åt magen.

Nu - frulle.

Godnatt.

Nu börjar min Sannakväll lida mot sitt slut och en lång Sannanatt i min sköna säng väntar. Jag ska diska först. Jag. Ska. Diska. Eller kanske inte... Vi får se. Puh.

Sanna signing out...

"...like a baby in a blender!" -Robin Williams 

Titta vad mysigt jag har det! Dock

MMS

Titta vad mysigt jag har det! Dock finns det en negativ sak med mitt tidigare intag av kladdkakssmet... Nu när kakan är klar så står smeten mig upp i halsen. Så hörrni, det finns en nybakt kladdis här om någon skulle vara sugen.


Konsten att umgås med sig själv.

Jag har lärt mig att tycka om mig själv. Jag trivs i mitt sällskap nu för tiden, det är inte det lättaste.
Just nu sitter jag ensam hemma i min soffa, i min nystädade lägenhet. Jag tittar på Robin Williams - An evening at the Met och käkar kladdkakssmet. Jaa Johanna, det blir en kladdkaka också - inte bara smeten, jag lovar! ;)



Hela föreställningen finns på YT, jag bjuder på den första delen av 7.
Jag ligger inte med datorn på magen förresten, jag har DVDn.

Vad gör ni ikväll?

Dolda snuskmeddelanden.

Jag gillar verkligen när det finns en underliggande ton till något. Sex är en fantastiskt bra underliggande ton. Jag kommer framöver att dra några exempel för er i form av musik. Vissa mer tydliga än andra. Vi börjar med Jason Mraz - Butterfly. Lyssna på texten, det är riktigt smarrigt ibland.



Nu börjar hösten göra sitt intåg..

MMS

Nu börjar hösten göra sitt intåg...


Hulk Hogan och en cowboy med regel

MMS

Hulk Hogan och en cowboy med regelrätt käpphäst... Bra kväll!


Skulle ni köpa en begagnad dammvip

MMS

Skulle ni köpa en begagnad dammvippa på Röda Korset?


Titta så mysigt jag har det, ligge

MMS

Titta så mysigt jag har det, ligger i sängen och tittar på Mary Poppins. Om jag hade blivit skedad nu så hade tillvaron varit fulländad... :) Hur mår ni kära vänner?


Wienerbroaeds.

Jag har bakat neg... nigg... oh no... wie... wienerbroaeds!
 
Mumsigt värre, bra när man ska plugga att få i sig lite (massvis) med socker.
Yummie!


Morrn.

Good moaning.
Nyvaken och trött som ett litet as. Nu kan man ju fråga sig vad jag gör vaken i denna arla morgontimma när jag är ledig. Jag ska nämligen sitta och åka taxi hela förmiddagen. Ni vet ju att jag har tagit taxileg, och nu är det dags för inmönstring som det så vackert heter. Idag ska jag sitta med och åka omkring för att lära mig en massa matnyttiga prylar, typ taxameter och stadens gator och sånt. Gator förresten, vet ni hur många gator det finns i Gävle? Det är en hel del, och jag måste lära mig ALLA. Hilfe...

Jag är kär.



Jag älskar Magnus Betnér. Vem som helst som kan driva med kristendomen på det excellenta sätt han gör förtjänar min djupaste kärlek.
Jag tror inte på gud, jag tror på Herr Betnér.

Live.

När jag ska plugga eller göra något tråkigt så kommer ni att märka att det kommer att hagla inlägg i bloggen. Jag gör vanligtvis vad som helst för att slippa göra tråkiga saker. Nu pluggar jag iofs lite, läser den där förbannade artikeln. Lyssnar på musik gör jag också. Kommer ni ihåg karln som jag gav titeln gullpucko i ett tidigare inlägg? Han har introducerat ett grymt bra band i min vardag. De heter Live. (Galet svårt att söka på bandet på YT kan jag säga.)
Här kommer ett litet smakprov.
Tack Johan för att du visade mig dem!

Pluggdag.

Nursing's metaparadigm concepts - disimpacting the debates. Låter det intressant? Det är det inte kan jag meddela. Det är en vetenskaplig artikel som vi ska ha till ett arbete i skolan. Den ska jag läsa ikväll och göra en sammanfattning om. Puh! Booring.
Jag fikade med gruppen idag och vi lade upp hur vi ska göra för att få ihop det, och jag inser nu att jag inte alls har tid med er. Försvinn hörrni.



Hej då.



Men va fanken?


Är ni fortfarande kvar?








Sluta läs nu då och lämna mig i fred.




...♥

Jag håller fortfarande på med puss

MMS

Jag håller fortfarande på med pusslet. Har haft lite paus, men nu ska det bli lagt. Kollar på Bridget Jones och slås av likheten mellan henne och mig. Härligt! Nu ska jag gosa med täcket och fortsätta. Ha en toppenkväll hörrni.


Söndagsnöje.



Japp, ni ser rätt. Det är ett pussel. 1000 bitar Kalle Anka skall läggas på rätt plats idag. Jag SKA klara det, om jag så ska sitta till nästa vecka. Wish me luck.

Trötta fötter.

Kom hem från kreewgen för en stund sen. Trött i fossingarna är jag. Jag har lubbat runt i schyssta sneakers i en evighet känns det som, men ikväll skulle fötterna tvingas in i ett par (asläckra) svarta pumps. Det känns ju en del i trampdynorna, om man säger så. Nu ska jag ta och göra mig en stor kopp te, och sen ska jag sova, och KRAMAS! Det ni...
Hur har ni haft det ikväll kära vänner?
Natti.

Skäms på mig.


Jahaja, det här håller ju inte.
Vafan, jag skriver pissiga inlägg som handlar om så triviala saker som naglar och utseende. Skäll på mig för sjutton gubbar, så kan jag ju inte hålla på! Jag tänker inte sänka mig till deras (modebloggerskorna) nivå. Ni sket väl fullständigt i mina naglar, geez.
Nä, nu ska jag dricka vin och klura på bättre inlägg. Skärpning, fröken Henning.

Man ska inte blogga när man kör bil heller har jag hört... Oops.

Ikväll blir det party utan dess li

MMS

Ikväll blir det party utan dess like. Frågan är hur jag ska göra med naglarna... Knallröda eller svarta kanske? Vad säger ni?


Titta! Ett... Ett gullpucko ;)

MMS

Titta! Ett... Ett gullpucko ;)


Titta har Karin. Något du saknar?

MMS

Titta har Karin. Något du saknar? ;)


Det regnar. När det regnar så blir

MMS

Det regnar. När det regnar så blir det blött. Blöta saker torkar bäst i värme. Värme får man från hårfönar (bland annat...) Ergo: jag fönar mina pjux och min lilla ove. Och dricker öl förstås!


Vad tycks? Morsans nya brillor, ja

MMS

Vad tycks? Morsans nya brillor, jag vill också ha synfel! Ser ut som en sexig sekreterare gör jag - smokin' hot. Eller vad tycker ni? ;)


Sedär, nu har jag också långa nagl

MMS

Sedär, nu har jag också långa naglar :) En och en halv vecka tog det att bli lite kvinnlig.


Här ligger jag i en sjukhussäng. H

MMS

Här ligger jag i en sjukhussäng. Har en förtjusande blommig rock med öppen rygg på mig. Jag har fått mina tänder borstade och en blöja påtvingad... Just another day at nurseing school.


Sorgligt.



Jag känner mig fruktansvärt sorglig ikväll. Inte sorglig som i ledsen, men som i en sorglig person. Det är lördagkväll, just nu är klockan 21:25. I vanliga fall så hade jag och Angelique suttit och dragit i oss en flaska vin vid det här laget, i full gång med smink och klänningar och klackar. Idag är inte ett vanligt fall. Ikväll så har jag badat lite, mest bara för att jag inte orkade stå upp i duschen. (Jo, jag vet att det är äckligt att inte duscha efter att man badat, men det är ingen som ska lukta på mig ikväll!) Jag har även bestigit Mount Dirtydish igen, det behövdes, men är nu undanstökat.

Nu sitter jag vid köksbordet och har öppnat en chilensk Gran Reserva från 2006. Ensam. Ensam!
Anteckningsböckerna från skolan ligger uppslagna bredvid mig och jag ska precis ge mig på att skriva rent ett grupparbete. Märk att det fortfarande är LÖRDAGKVÄLL!
Jag tar ett glas rödvin i mina finglas. Det känns lite roligare så. Hur roligt det nu kan bli när man sitter ensam på en lördag och dricken svindyrt rödvin för att det kanske kan piffa upp plugget lite. Bah!

Var är jag på väg egentligen? Jag vill nog inte ens bli sjuksköterska... Tror jag.

Efterfest.

Nu har jag efterfest. Vi har bakat muffins och håller på att störa grannarna för fulla muggar. Bilden som tjejerna knäppte kommer upp imorgon.

Coldplays nya album i högtalarna och chokladmuffins, nu blir det mys.

Förfesten är i full huggning.



Här har ni delar äv gänget som jag spenderade nollningen med. Nu sitter vi i min lägenhet och dricker vin och öl och cider och lite av varje. Det blir bara en kortis här, för jag har så himla trevligt så jag har tyvärr inte tid mer er läsare just nu.
Här kommer några gästbloggare.

Björn, Bjarv, Pramlid:
Hejsan!
Bjarv här.
Egentligen hade jag inte ens tänkt att dricka en endaste droppe alkohol ikväll...
MEn efter ett svettigt och brudfattigt löppass insåg jag att en mobbad människa som jag behäver träffa lite nytt folk. Som en blixt från klar himmel kommer sanna in som räddande ängel och bjuder in mig på förfest... Så några öl och ett antal pisspauser senare sitter jag här. Måste verkligen säga att sanna eller peps som jag kallar henmne verkligen har fått iordning på sin lägenhet.. Nu gnäller brudarna på att jag skrive rför länge... Ojojoj.. Aja. jag levererar bättre i sängen!!!!

Hahahahahahah!!!

Nu kommer någon av brudarna!!! Ha det bra


Rut och Lisa:
Nu har vi tagit en jätte fin bild som visar hur kvällens tema har varit. Sophie är fullt med p vad vi har gjort, vi lovar! Vi har haft en jätte mysig kväll med mycket Rihanna.- under my umbrella songen. inte så jätte bra kanske. Det är första gången lisa bloggar så jag överlämnar ordet till henne!
NU ÄR DET BARACKEN SOM GÄLLER! PAAAAAAAARTY!/Rut
Jag har funnit min själsfrände i Sanna, vi älskar samma låt. I am the one and only - Chesney Hawk. Tyvärr verkar ingen annan gilla den... :-(
PUSS!

Dissi..? Desi..? Diciplin och förfest.

Diciplin ja, det är ju ett kapitel för sig. Är det någon som kan förklara för mig vad det är, för jag har tydligen inte en blekaste aning. Jag var hemma hos en klasskompis, Marie, och pluggade ikväll. Chipsen, kanelbullarna och kaffet var bra mycket mer intressant än kapitel 1 & 7 samt 23 & 28 i böckerna om grundläggande omvårdnad. Gosh!
Äh, skitsamma.

Lördagen är också ett kapitel, men det väljer jag att låta bli att gå in på. Lite för att jag inte vill, men mestadels för att jag inte kommer ihåg så mycket. Det om detta.

Imorgon är det i alla fall förfest här hos mig för nollegruppen från nollningen. Ska bli riktigt trevligt, men det gäller att städa och dona så att jag gör ett schysst intryck. Eller vad säger ni?
Jag ska ta kort så ska ni få se det knäppa gänget jag spenderade nolleveckan med.

Nu ska jag ta en stor kopp te och mysa ner mig i min stora säng.

Godnatt!

RSS 2.0