Tillbaka med full (?) kraft

Skolan igen. Det började bra, jag var i skolan redan klockan åtta fast jag började klockan nio. Tonvis med papper skrevs ut, kaffe dracks och förberedelser inför skolstarten gjordes. Jag kände mig stark, jag kände mig i form. Jag kände mig disciplinerad. Det höll ju länge... Nästan hela förra terminen så skippade jag sista halvan av eftermiddagsföreläsningarna. Eller så gick jag redan vid lunch. Eller så råkade jag stanna i sängen - oops. Det skulle ju bli ändring nu tänkte jag, johejdu. Mamsen fick komma och hämta mig så åkte vi hem till mig och lekte pussel med möblerna istället, mycket roligare.
Ett tips till er som behöver skratta lite, dra ut soffan och titta vad som finns därinunder. Man kan hitta massor med roliga saker.

*En Metro från 080404
*En GD från 080911
*En tom kartong i vilken min förra (!) mobil levererades i
*Ett cerat från Åland som legat där sen jag fick soffan
*En grön strumpa
*613 dammdinoraurier
*13 kronor
*Två PET-flaskor med oidentifierbart innehåll
*En godisbit som slemmat sig fast vid golvlisten och inte ville släppa taget
*Några ståltrådsbitar


The bitch is back

You heard me, I'm back!

Efter en sjukt skön semester i Egypten och Jordanien, en nollevecka och en släng av (svin?)influensan är jag nu tillbaka i skolan. Kaffekoppen är fylld och alldeles förmånga föreläsningsstolpar är är utskrivna, det är väl bara att hugga tag i't igen antar jag. Idag ska vi läsa om kräfta... Lägligt med tanke på min läbbiga knöl. Johejsan, vi får väl se om jag har ett tag kvar eller om det bara är att lägga näsan i vädret.


RSS 2.0