Jobbvecka och myspys.

Jahapp, då är det väl dags att skriva om förra veckan då.
Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb
Onsdag: Jobb... igen. Sen gick jag en sväng till Baracken.TexMexen hade ägt rum, fullsatt! Så himla kul för dem!
Torsdag: Jobb
Fredag: Jobb och inflyttningsfest hos Johan K och Rut. Jättetrevlig fest! Slutade dock tidigt och jag var hemma strax efter midnatt.

Sen har vi ju helgen... :D Gosh, vilken helg sen!
Som jag skrivit tidigare så är det ju roligt att knyta nya kontakter.. Har träffat en jättetrevlig kille, på krogen av alla ställen. Får se var det tar vägen till slut... Vi har ju som ni vet pratat i telefon i ett par veckor och i fredags så sa vi att vi skulle ses på lördagen. När han sa att han ville träffa mig så fick jag en fjärilskoloni i magen. Snacka om att bosätta sig... Och jag som inte brukar vara nervös. Det visade sig att det inte alls var något att vara nervös över. Det hela slutade med att jag fick lära känna den här fantastiska och intressanta personen och alla våra fördomar (fördomar rocks) under 23 (!) timmar.
Jag hade det grymt trevligt och jag hoppasoch tror att han känner samma sak ;) Eller hur?
En mening jag nog aldrig kommer att glömma och som verkligen överumplade mig... trodde ni att ni skulle få veta?Nope, den håller jag för mig själv... Vi får se var det hela leder!

Godnatt allihopa, sov sött. Det ska jag iaf göra...


Fotbollshuligan/svampplockare.

Ledig fredag, lördag och söndag. Jätteskönt. I fredags vart det god mat hos mamma och pappa sen var Angelica och jag ut. Först en drink på Cheers sen vart det dansgolvet på Goya. Mycket trevligt! Synd bara att en viss V inte var där.. ;) Det var lite vingligt på mina klackar där mot slutet. Men gosh så roligt det var!

Lördag sen. Vaknade med huvudvärk... Hualigen. En ganska lugn dag. Men mot kvällen så vankades det fotboll... Jag som inte ens är intresserad satt som klistrad och skrek lite emellanåt. Så himla kul när man väl kommer in i det. Och polisen sen :) Det var lite drama i min trappuppgång så jag och Angelica fick leka spaning. Kändes som att jag var 5 år igen!

Söndag. Från fotbollshuligan till svampplockare. Mamma ringde och väckte mig och sa att de skulle ner till farmor och farfar och plocka lite svamp någon timme, och döm om hennes förvåning när jag sa att jag ville med!
Jag, på med stövlarna (inga snygga skinnstövlar, utan riktiga gummistövlar) och klampade ut i skogen med fleecetröja och keps och hela köret.
Och vilken svampplockerska sen!! :)
Det var jag som hittade första svamparna och sen blev det bara mer och mer. Trattkantareller och trumpetsvamp... Synd bara att man inte gillar svamp. Men farmor, Elsy och Maggie blev jätteglada när vi delade med oss. Alltid roligt att få äldre släktingar att bli varma in i hjärteroten!

Mycket skön helg!!

Idag försov jag mig, så pinsamt så att det inte är riktigt klokt. Men men, det är ju inget att göra åt. Nu är jag här iaf!
Ikväll ska jag baka... :D

Nytt försök.

Men om jag provar att bara skriva liite varje dag kanske det går bättre... Hmm. Som ni kanske ser så går det inte direkt framåt med bloggen. Det är ju så tråkigt! Speciellt när man "kommer efter" och ska skriva ikapp. Geez.

Nej, inget för mig.

Vad har hänt sen sist då? En massa trevliga fester, som vanligt, nollningen på HiG var rolig. Jobb, jobb, jobb.

Trevliga nya kontakter har också knutits, jag gillar sånt. Alltid trevligt med nya bekantskaper.

Nu ska jag jobba på fram till 05.45 sen ska jag sova och efterdet så blir det nog IKEA och köpis med lilla mor som nyss är hemkommen från Grekland. Såg ut som om hon hade bytt etnicitet. Haha. Rätt kul faktiskt, det är ju lysande, eller hur mamma? ;)

Puss och gonatt

RSS 2.0