Eh?



Jag var lite irriterad på lashesen, så Angelica föreslog lite yoga... Sagt och gjort.

Fake lashes.

Ok. Here it goes... Jag är manhaftig. Jag gillar att dricka bärs, jag rapar som en hel karl, jag älskar snabba bilar. TV-spel är riktigt roligt (Johan, här behövs ingen smart kommentar från dig... ;)) och bygga lego är jag en hejare på.
Just nu försöker jag pilla fast lösögonfransar. Ni kan ju gissa hur det går. Det blir nog bra när det väl är klart, men det är rätt kaotiskt att få dit the little suckers. Men jag kämpar på, vill man vara fin får man lida pin, som min mormor alltid sa.


Julhandel.

Jajjemen, det är november och galningarna är redan ute och julhandlar. Det är tomtar och julstjärnor och fan vet allt som står i skyltfönstren. Och på små "öar" i butikerna. Och på golvet utanför butikerna - what's up with that?
Tror de att jag kommer att köpa tomtefan och jag snubblar över den? Eller om jag råkar kliva sönder en julstjärna utanför blomstershopen? Det kanske är det de räknat ut, om du pajjar så får du köpa den.

Är det bara jag som brukar köpa julklapparna med decemberlönen förresten? I bästa fall brukar jag fixa den biten den 23e, i vanliga fall på självaste julafton (om de har öppet). Jag har svårt med det här med julklappar, har så lite fantasi och i år är det extra svårt för nu har jag ju en karl att ta med i beräkningarna också. Är det någon som har julklappstips där? Någon? Snälla?
Jag tror inte att en schysst BH, ett par sexiga trosor och en stor rosett runt magen funkar i det här fallet...



Man är ju ingen Gisele Bündchen direkt.


Jag? Avis? Nää, inte alls.

Jag har ett par bloggförebilder, eller egentligen två stycken, som jag vill kunna skriva lika bra som.
Sverka skulle kunna ge ut en bok med sina samlade inlägg, han är genialisk.
Klara är superball, en tuff tjej som står med båda fötterna på jorden och som lever det liv jag vill leva.

Läs dem! Deal?


Tenta på fredag...

MMS

Tenta på fredag...


En etta på Brynäs bytes mot en tvåa centralt.

Finnes:
En mysig liten etta, nära Brynäs centrum. Helkaklat badrum -07. Rejält kök med pissgult kakel. Fint parkettgolv i det stora vardagsrummet som också fungerar som sovrum. Fult golv i hallen. Vitvaror från när stan brann, behöver bytas. Tillgång till superofräsch tvättstuga i källaren som man måste boka 4 veckor i förväg. Ingen balkong.
40,5 kvm
3091 kr/mån

Sökes:
En fräsch tvåa i centrala Gävle. Nya vitvaror, stort kök (gärna gasolspis). Helkaklat badrum med golvvärme. Klädkammare. Balkong ett måste! Sovrum där man med lätthet får plats med en dubbelsäng, två nattygsbord, en stor byrå, ett litet bord och en fotölj. Visst renoveringsbehov kan accepteras. Gärna egen tvättmaskin, eller en gemensam tvättstuga där kläderna faktiskt blir rena.

Bilder kan skickas vid intresse.
Någon? Snälla?! Snälla, söta, rara?

Sanningens ögonblick.

Har ni sett Sanningens Ögonblick på femman? Personer får svara på frågor i en lögndetektor och sen svara på dem inför familj, vänner, publik och svenska folket. Just nu sitter det en kvinna i "heta stolen" och blir grillad. Man ser på henne vilken typ av människa det är. Uschiamej. De senaste frågorna hon fått, och svarat ärligt på inför sin make är;
Har du under ert äktenskap haft sex med någon som din man inte vet om? -Ja.
Tycker du att din man är svår att leva med? -Ja.
Brukar du gå igenom din mans mobiltelefon i smyg? -Ja.
Älskar du din man? -Ja.

Bullshit säger jag, förbannade idiot.

Kul för maken. Stackars sate...  Han sitter med tårar i ögonen och subban sitter och fnissar! Jävla f***a. Ursäkta min franska, men vad i helvete håller kvinnan på med?

150000 fick hon för det också. Hoppas att karln kräver minst hälften och skiljer sig med satmaran.

Hockeytrunk.

Jag ställde nyss frågan till herrn här om vad jag skulle blogga om.
-Blogga om hur det luktar i en hockeytrunk, säger han.
 Visst, allt för konsten tänker jag och stoppar ner halva överkroppen i Johans enorma hockeytrunk. Stanken som når min stackars näsa är näst intill obeskrivlig. Det närmsta jag kan komma att förklara denna odör är om ni tänker er en riktig bit Gorgonzola. Den luktar ju inte hallonbåtar direkt, men om ni tänker er att ni låter denna mejeriprodukt får stå framme till... ja vad ska vi dra till med? Midsommar om ett par år kanske. Hänger ni med?
Här ligger alltså lilla jag, halvt nedstoppad i en hockeytrunk med den doften och jag brukar vara känslig för lukter i vanliga fall, en liten fjärt och jag spyr.
Men det här kanske var en bra erfarenhet, mina sinnesceller i näsan frättes nog bort, så jag kanske är immun mot otäcka dofter i framtiden. Tack hockeytrunken!


Godkänd.

Jag har inte haft någon lust att blogga alls på ett tag. Det har liksom inte varit stimulerande på något sätt, tills nu. Jag fick precis reda på mitt tentaresultat och jag blev godkänd! Det känns underbart. Tack och lov!

Today is a good day.

Titta vad gulligt, handisarna har

MMS

Titta vad gulligt, handisarna har egna parkeringsrutor!


Skitknapp.

Min J-knapp har sagt sitt. Tack för denna tiden, synd att det inte blev mer än 10 månader, bra där Toshiba.


Blöjrumpor och kortspel.

Kårkvällen blev jäkligt rolig faktiskt, klockren kväll, men med aningen för mycket alkoholkonsumtion kanske. Shit happens. Torsdagen blev mest en... dimma. Vi kom hem runt halv fem och fick övertala Johan om att det kanske inte är en så bra idé att öppna en flaska vin, torsdagen blev som sagt mest en dimma, vi sov nästan hela dagen.
Igår kom Johanna och lilla prinsessan hit och umgicks en stund, det är helt sjukt hur stor hon blir och det går ju så fort. Sen har jag svårt att förstå hur en liten skitunge med blöjrumpa kan vara så makalöst söt. Ögon stora som tefat och ett härligt humör. Hon fick prata med Johan på MSN också...



På kvällen åkte vi hem till mamma och pappa och käkade tacos och hamnade vid ett TP. Pappa vann, och gissa vem som kom tvåa? Och då spelade jag mott herrn som ALLTID vinner i alla spel vi någonsin spelat tillsammans. Ha!
Vin dracks, och mamma bidde lite tossig, hon fick nämligen en fråga som hade ett, minst sagt, speciellt svar.

Johan: Vad var Betlehems stjärna egentligen om man får tro vissa vetenskapsmän?
Mamma: Eh...
J: (Gör en fallande rörelse med handen och visslar lite)
M: JAA!! EN SATELIIIIT!

Pras på Kåren.

Ikväll är det herrmiddag på Kåren. Det kommer att vara packat av herrar i kostym. I KOSTYM. Kostym alltså. Grrr.
Det är bara för herrar först, men sen är det ju eftersläpp och Pras från Fugees är där. Jag borde också vara där, vi får se hur det blir. Med tanke på min ekonomiska situation så blir det en väldigt vit kväll och en lång promenad hem. Känns inte så lockande, men jag vill inte missa Honom i kostym.
Det blir till att ta sig en funderare.

Lyxig smörgåsmat.

Lagade nyss till en jättefin kycklingfilé. Ska man käka macka till lurre på skolan så får man se till att det är smaskigt också. Så imorgon blir det lyxmacka. Jojjomen.
Jag körde taxi idag igen, Tommy tycker att jag är duktig. Nu är det bara att finslipa på gatorna i den här jäkla stan så att kulorna kan börja rulla in.

Nu - cityakuten och kaffe alldeles solokvist.
Sen - platta till barret innan jag ska nanna tudde.


Imorgon blir det obduktionsfilm på skolan, som jag längtat! Gosh I'm gross...


Mitt försök till att pochera ett ä

MMS

Mitt försök till att pochera ett ägg slutade med detta resultat, vi får nog öva lite mer babe, eller vad tror du?


Nämen, här ligger jag och käkar pe

MMS

Nämen, här ligger jag och käkar peppisdeg och dricker te framför en film. Mojsigt.


Hygien och eh... bajs?

Är det inte lite knepigt? Egentligen... Stället man går till för att göra sig ren och lukta gott är samma ställe som man bajsar på, är inte det lite skumt? Äckligt tycker vi, jag och Angelica alltså. Det är sånt vi pratar om på våra fördängor. Bajs och kukar. Nice.
En annan sak jag tänkte på när jag pinkilurade nyss var att när man hade utedass, och behövde kräkas lite, gick man ut på dass då, eller kom det som en liten bonus när man fick vattenklosett att man fick kräkas inomhus?
Nu frågade Angelica varför jag kom att tänka på spyor när jag kissade, för såå full är jag väl ändå inte?
-Nää, det hoppas jag inte, svarade jag, jag kanske bara fick flashbacks från sist det gick åt skogen.

Utgång.



Ikväll kommer jag och Angelique att finnas på ett dansgolv nära dig.
Just nu laddar jag med nio köttbullar och 90-talsklassiker från Com Hems radiofunktion.
Det kommer att bli en go kväll.
Jojjomen.

Rysk pizza

Jag och Johan har käkat rysk pizza ikväll. Några ryssar från Johans klass som vi festat med ett par gånger bjöd över oss på mat. Hemmabakade pizzor med sjukt mycket fyllning på. Säger man fyllning förresten? Det är ju mer pålägg än fyllning, men jag tror faktiskt att man säger fyllning lik förbannat. Vi var kvar ett par timmar och vi pratade, med viss språksvårighet, om just språk och om kommunism och kapitalism och politiker.

Skitsamma förresten... Haha, det sket väl ni i, älskade läsare.

Jakten på fem kilo

Japp, idag har jag bestämt mig. Nu ska jag gå ner fem kilo, jag är inte för stor, det tycker jag inte. Men jag vill shapea till mig lite. Nu jävlar ska jag göra det. Mindre kolhydrater och mer promenader och jag ska vara stenhård. Pappa? Du får hjälpa till att coacha mig, deal? Jag vet inte vad jag väger, det var längesen jag vågade ställa mig på en våg och sist jag gjorde det vägde jag 58, men jag tippar på 68 kilo, kanske 69. 70 tänker jag inte skriva, för då hänger jag mig. Vi säger 69. Fem kilo ner, det blir alltså 64.
Tror ni att jag fixar det på en månad? Pappa, tror du att jag fixar det på en månad?

Nu kör vi, peppa mig för fan!

Hell yeah!!

Barack Obama vann. Gu'skelov! Studsade ur sängen när jag insåg att valet var klart. 337 elektorsröster när det bara behövs 270, det är ju hur bra som helst!
Idag är en bra dag.


Vad fan gör jag här?

MMS

Vad fan gör jag här?


Torsk och lax

Japp. Jag torskade nyss i backgammon. Igen. Han är förjäklig på det där spelet alltså. Någon som är expert på spelet som kan coacha mig så att jag kan vinna någon gång ibland åtminstone?

Som plåster på såret lagas det lax. Fick en jättefin laxbit av farmor som ska inmundigas tillsammans med ett glas vitt. Jag klagar inte.

Stig-Helmer vs Sanna

Jag såg ju, som tidigare skrivet, Den ofrivillige golfaren idag och då slogs av likheterna mellan mig och Stig-Helmer. Han jobbade som brödrosttestare och när han fick frågan om varför han jobbade med ett sånt skitjobb så svarade han; Ja, det är ju inte så bra betalt, men det är ju snälla arbetskompisar och så. Ha! Det skulle vara så typiskt mig om jag fastnade på ett pissjobb bara för att "Jaa, men det är ju tryggt!!" och stå där till pension. Jag hoppas innerligt att det inte blir så, och jag tror egentligen inte det heller, men jag skulle inte bli förvånad.
Sen kan jag tänka mig att Stig-Helmer inte är någon hejjare på spel och idrott. Han förlorar säkert i högervarv den karl. Han kan inte spela golf - det kan inte jag heller.
Han verkar lite smådålig på badminton - jag tror att jag är bra på det, men skulle med all säkerhet bli krossad.
Han skulle säkert torska stort om han spelade backgammon  - det gör jag jämt (men det beror nog mer på att Johan är grym än på att jag är kass)

Vidare så verkar han vara en man som tycker att det är viktigare saker är praktiska än att de är snygga. Bli inte förvånad om ni skulle se mig i täckbrallor, en ryssmössa och bautalovikavantar och dunjacka på väg till krogen - annars kan man ju faktiskt frysa!

          

Sanna Henning?                                               Stig-Helmer Olsson?


Stig-Helmer

Tamejfan. Jag ska sätta mig i soffan och titta på en matiné utan dåligt samvete. Hejja mig!

Självdisciplin - jojjomensan serru

Tänka sig. Jag var i skolan idag på en föreläsning om njurarna och urinsystemet. Rätt intressant, så pass intressant att jag gick hem efter föreläsningen och gjorde klart seminarieuppgifterna. Och de ska inte vara klara förän på onsdag. Helt otroligt, hade det varit som det brukar så hade jag gjort dem sent på tisdagkväll eller på onsdagmorgon. Men icke! Nu är de klara och jag behöver inte oroa mig för skolan på hela dagen idag och hela dagen imorgon. Sweet!

Kuken.

Jag hade skrivit ett inlägg. Jag lovar! Men när jag skulle publicera skiten så blev det "Error"bajs och så försvann det. Kul, tack för det era förbannade idioter.

Mitt gamla flickrum

Jajjemen, där sov jag inatt. Brorsan fick ta över mitt älskade rum när jag flyttade hemifrån och det är märkligt hur bra jag fortfarande sover där. Som en klubbad säl.
Brorsan och mamsen är ju som sagt på Cypern så jag gjorde pappa sällskap igår och kraschade i brorsans rum. Det är annorlunda möblerat och luktar konstigt (vilket rum där en tonårig kille bor gör inte det?) men jag sov så gott inatt. Diagonalt över sängen, på rygg, med händerna knäppta på magen. Pappa slamrade i köket precis utanför imorse, joxade med mixern och morteln och gud vet vad. Vaknade jag? Icke sa Nicke.
Så utvilad som jag var när jag vaknade idag har jag inte varit på länge, man kanske borde flytta hem igen?


Jag är sugen på utgång ikväll, men pluskan tillåter inte såna utsvävningar. Synd, jag hade varit på eld ikväll.


RSS 2.0