Ridå - igen.

På återseende, jag lovar. Först ska jag jobba en vecka till, sen sticker jag och min fina utomlands i två veckor (Kairo-Sharm el sheikh-Petra-Amman??). Efter det är det nollning på högskolan som står på schemat och sen rullar skolan igång med full kraft antar jag. Hörs här igen när andan faller på.


Baksmällan

Oh. Fy. Farao. Det var en toppenkväll igår, kanske lite för toppen. Jag mår nämligen inte så toppen idag... Det inmundigades både det ena och det andra igår hos Balla Karin. Vin byttes mot drink och toppades av med bubbel. Sen klackades det på ner mot Heartbreak och en drink till. Vingel. Vingel, vingel, vingel... När jag vaknade idag mådde jag bra, men jag tror att det berodde på att jag fortfarande var full. Eftermiddagen var ingen höjdare direkt, men nu har jag precis svingat en kall en så nu börjar det kännas bra igen. På vinpavan igen bara, sen blir det utgång med tärnan Angelica. Jag tycker om det här med ledig helg.

På västfronten intet nytt

Update: Inget nytt att rapportera. Fortfarande trött och jävlig. Mätte blodtrycket idag - lågt som tusiken. Imorrn är jag frisk.

Oproduktiv och aningen dum i huvudet

Idag har jag varit helt fantastiskt oproduktiv. Klockan ringde 5:00 så då var det bara att kämpa sig upp ur värmen och masa sig till garaget för att hämta taxin. Åkte upp på växeln och fick höra att jag inte var välkommen... Jag råkade haspla ur mig att jag nog skulle råka köra ihjäl någon och berättade lite om en knasig händelse från igår (kommer nedan) och då vart jag hemskickad med strikta order om att åka till hälsocentralen innan jag beslutade om jag skulle jobba klart dagen. Sagt och gjort - till sängs igen, upp och ringa HC, sängen igen, upp och iväg till HC (normala värden, inget konstigt alls) sen hem till soffan och sömn i ytterligare ett par timmar. Stapplade upp, orkade ta mig från soffan till sängen och där rasade jag ihop i någon timme till innan jag åkte hem till mor och far och somnade en stund till i deras soffa. Orkar inte ta mig hem igen, så det blir gästrummet för mig inatt. Härliga trötthet!!

Ok, jag ska ta och dra den roliga händelsen från igår som ett exempel på min fantastiskt dåliga koncentration.
Jag kommer åkandes (utan kund i bilen, tack och lov!) och närmar mig ett trafikljus. Det lyser rött, det blinkar till och blir gult som går över till grönt. Då, mina vänner, ska man köra. Det är ok då. Korsningen är säker att åka genom. Vad tror ni att jag gör? Jag svär en rejäl ramsa och slänger mig på bromsen. "Helvete! Fan att man ska behöva stå här och vänta när man har bråttom, jävla skitlysen. Fan att jag ska ha sån otur idag... Morr. Gruff. Stånk. Stön". Efter en stund blinkar det till och blir gult och sedan rött och då är det inte bara trafiksignalen det går upp ett ljus för, utan även mig. "Hmm... Rött överst, gult i mitten och grönt nederst... Rött betyder stopp och GRÖÖNT betyder kör - visst fan."  

Den Stora Tröttheten

Jag har aldrig förr i mitt relativt korta liv varit så trött som jag varit de senaste dagarna. Helt oförklarligt. Precis noll aptit, ingen som helst koncentrationsförmåga, lite lite ont i magen och fruktansvärt trött. Inte bara sömnig utan helt färdig. Slut i hela kroppen. Ni som varit ute i fält ett tag och sen kommer hem på söndag kväll och tar ett glas rödvin i soffhörnet vet precis vilken känsla jag menar. All började med en släng av spänningshuvudvärk förra veckan och efter det så har jag varit helt off. Jag tror att jag har cancer. Eller aids. Eller döden, som Johan sa.

The hickups

Jag har åkt på fyllehicka och jag kan inte sluta fnittra för mig själv! Jag är full, härlig och lycklig på alla sätt och vis. Nu ska jag läsa Illustrerad Vetenskap (som de flesta vanliga Svennebanan-tjejer gör efter krogen... Ehh?!) och sen blir det bingen. Hick!


Gästbloggare: Fröken Eriksson

När Sanna låg med GIF's tränare

Jag fick en gång ett samtal när jag satt i min bil från Sanna. Hon öppnar samtalet genom att gorma "jag drog hem gif:s tränare igår!". Jag fick lilla chocken och blev tvungen att stanna till på lidls parkering för att ifrågasätta det hon nyss sagt. "VEM sa du?!" skrek jag i mer eller mindre falsett. Hon sade än en gång att hon legat med tränaren för gif. Jagf förstod att något var helt galet här, jag har ju sett gifs tränare och vet att han inte är sannas typ och om inte annat så är han vad jag visste åtminstone gift.
Jag sa till henne vänligt men bestämt att googla "pelle olsson gif" och söka på bilder. Det blev knäpptyst i luren och sen viskade hon ngt i stil med att hon aldrig sett snubben på bilderna.

Jag kunde nu andas ut och inse att det inte var den tränaren hon syftade på. Puh! Än fanns det hopp för sanna..,

Detta var nu typ två år sedan och sedan länge överspelat men dock ett samtal jag aldrig glömmer. Shit! jag trodde hon hade legat med Pelle Olsson!!!!


Dunkadunka och bärsa

Jahapp, då har man tagit till flaskan igen då. Egentligen ölburkar från Eckerölinjen som levererades av mamma, but still. Alldeles för längesen, det känner jag. Huj vad det går! The late M.J. spelas för fulla muggar, med en skön blandning av Bossen och "sån därn moderna dunkadunka". Berggrenska (alternativt annan uteservering) väntar och sen blir det Hjärtekrossarn för hela slanten. Det här behöver jag, kära vänner. Ikväll ska är jag snygg som få, social som tusan och härlig som aldrig förr. Det är en bra kväll! Imorgon är ett senare problem - skål!

RSS 2.0